Pär i paneldebatt på Acadermia

Pär deltog i en paneldebatt om skönhetsprodukter på Acadermia - "Sveriges ledande mötesplats inom modern skönhet"

Temat var "Kan skönhetsprodukter vara skadliga för oss?"

Paneldebatt om ingredienser i skönhetsprodukter, huruvida de är farliga eller inte för oss? Tar huden upp det som vi smörjer oss med? Vi talar om parabener, hormonstörande ämnen o s v. Hur mycket tar naturen skada av de "kemikalier" som vi dagligen använder i vår skönhetsvård. Debatterar gör några av Sveriges absolut kunnigaste på området.

Föredragshållare: Dr Pär Svahnberg, doktor i organisk kemi och har arbetat som konsult inom framförallt kosmetika i många år. Har varit utbildningsansvarig på KTF under 2014, samt "Apotekets ingrediensexpert".

Föredragshållare: Emma Bergquist, Produktexpert & Inspiratör Weleda. Produktexpert och inspiratör på Weleda, har arbetat med naturlig ekologisk hudvård i mer än 12 års tid. Weleda är marknadsledande i Europa i ekologisk hudvård och har över 90 års erfarenhet av vad naturen kan erbjuda oss människor.

Föredragshållare: Ulf Brändström, Generalsekreterare Astma- och Allergiförbundet.