Kemilunch med Isabella Löwengrip

För att belysa debatter kring vissa kosmetiska ingredienser och för att reda ut hur det egentligen ligger till ur ett vetenskapligt perspektiv anordnade Isabella Löwengrip och hennes företag Löwengrip Care & Color en kemilunch. Pär från Toxintelligence och Peter Jansson från KTF satt med i panelen och svarade på viktiga frågor om kosmetiska ingredienser från ett vetenskapligt perspektiv. Diskussionen handlade mycket om hur man som konsument kan göra "rätt" val av produkter och hur man som företag ska agera och bemöta konsumenters frågor och funderingar kring innehållet i produkterna. Svåra frågor som behöver diskuteras och ventileras, särskilt från ett kemiskt och toxikologiskt perspektiv. Se även Isabella Löwengrips blogg här och här.

Isabella Löwengrip, Löwengrip Care & Color, Peter Jansson, KTF och Pär Svahnberg, Toxintelligence.

Isabella Löwengrip, Löwengrip Care & Color, Peter Jansson, KTF och Pär Svahnberg, Toxintelligence.

Viktiga frågor diskuterades i panelen på Blondinbellas kemikalieskola.

Viktiga frågor diskuterades i panelen på Blondinbellas kemikalieskola.