"Bryter e-handeln mot lagen?"

KTF Utbildning har anordnat ett frukostseminarium om e-handeln och transport av farligt gods. Mats Brodin, säkerhetsrådgivare på DHL Freight, Joacim Bengtson från Polisen och Pär Svahnberg som säkerhetsrådgivare på KTF gick igenom Farligt gods lagstiftning, arbetsmiljö för transportörer och tillsyn vid vägtransport. I och med att fler och fler beställer produkter online så har e-handeln ökat. Vet du vad som krävs från ditt företag när ni skickar ut produkter till era kunder? Om inte, då är det hög tid att kontakta en säkerhetsrådgivare! Förutom många bra frågor från deltagarna var även den goda frukosten uppskattad.

Mats Brodin, säkerhetsrådgivare DHL Freight, Pär Svahnberg, säkerhetsrådgivare KTF, Joacim Bengtson, Polisen

Mats Brodin, säkerhetsrådgivare DHL Freight, Pär Svahnberg, säkerhetsrådgivare KTF, Joacim Bengtson, Polisen